•• Kors Optiek, Eigentijds & Exclusief ! Sinds 1997 ••

contact

Nieuws

Sashee Schuster

Geschreven op

Sashee Schuster is een Duits brillenmerk welke natuurlijke materialen gelamineerd in transparant acetaat. Bijvoorbeeld, rosenblaadje, kopervlokjes, herfstbladeren en veren. Lees meer »

Bent u klaar voor de vakantie?

Geschreven op

Alles ingepakt ? Voor de vakantie is het prettig en hygienisch om naast de gewone lenzen of bril een doosje daglenzen mee te nemen. Vooral tijdens het zwemmen is het goed om daarna de lenzen w... Lees meer »

Kunst Kijken !

Geschreven op

Vrijdag 12 april organisteren wij een meet & greet met de kunstenaar Ad van Dingenen, die momenteel bij ons exposeert. Graag nodigen wij u uit om tussen 16.00 en 20.00 uur zijn verhaal te hore... Lees meer »

Galerie Kors Optiek

Geschreven op

In periode 29 maart tot en met 1 mei kunt u bij ons kunst kijken. Wij hebben in de etalage en in de winkel werken staat c.q. hangen van Ad van Dingenen. Lees meer »

Merk van de maand Maart !

Geschreven op

Deze maand zetten we het merk WOOW in de schijnwerper. Bij aanschaf van een complete bril ontvang je 75 euro korting. (Vraag naar de voorwaarden) Lees meer »

Merk van de maand februari !

Geschreven op

Merk van de MAAND, is een nieuw item binnen Kors Optiek. Wij hebben in een poll op Instagram de volgers laten keizen tussen de merken Tod's en Swarovski. Lees meer »

Vuurwerkbrillen

Geschreven op

Ga je naar buiten met oud&nieuw? Ook als toeschouwer bij vuurwerk is het verstandig om een vuurwerkbril op te zetten. Wij geven ze weer gratis weg maar een euro voor het Oogfonds zou mooi zijn. Lees meer »

Winter Parade 22-23 December OPEN

Geschreven op

Zaterdag 22 en zondag 23 december is het de Winter Parade in het centrum van Velp. Deze dagen is er van alles te doen op de Overtuin en in de winkelstraten. Lees meer »

Kras & Win aktie Veelzijdig Velp

Geschreven op

Bij kras & win aktie van Veelzijdig Velp krijgtb u bij besteding van minimaal 10,-- een kraslot. De eerste serie loopt tot 5 december en daarna volgt de 2e. Lees meer »

Happy Summer Sale !

Geschreven op

Heb je na al die weken een beetje genoeg van je huidige zonnebril of wil je er eentje bij ? Nu heel veel moois in de Summer Sale ! Lees meer »

Nieuws

Sashee Schuster

Sashee Schuster is een Duits brillenmerk welke natuurlijke materialen gelamineerd in transparant acetaat. Bijvoorbeeld, rosenblaadje, kopervlokjes, herfstbladeren en veren.

Kijk verder

Bent u klaar voor de vakantie?

Alles ingepakt ? Voor de vakantie is het prettig en hygienisch om naast de gewone lenzen of bril een doosje daglenzen mee te nemen. Vooral tijdens het zwemmen is het goed om daarna de lenzen w...

Kijk verder

Kunst Kijken !

Vrijdag 12 april organisteren wij een meet & greet met de kunstenaar Ad van Dingenen, die momenteel bij ons exposeert. Graag nodigen wij u uit om tussen 16.00 en 20.00 uur zijn verhaal te hore...

Kijk verder
Meer Nieuws