•• Kors Optiek, Eigentijds & Exclusief ! 1997-2017 ••

contact

Seiko Xchanger

Ben je je alweer aan het verheugen op de sneeuw? Natuurlijk denk je dan niet meteen aan een bril maar nu is er een prachtige sport- c.q. skibril die geheel op jouw kleurwens gemaakt kan worden. Alle oitems kan jezelf kiezen inclusief de glazen. Door de beluchtigsgaten aan de bovenkant heb je ook nooit meer een beslagen bril. In de maanden november en december geven we je een introductiekorting van 50,--  Wil je alvast een voorproefje, kijk dan op http://www.seiko-eyewear.com Tot snel. 

Naar het overzicht

Nieuws

Seiko Xchanger

Ben je je alweer aan het verheugen op de sneeuw? Natuurlijk denk je dan niet meteen aan een bril maar nu is er een prachtige sport- c.q. skibril die geheel op jouw kleurwens gemaakt kan worden.

Kijk verder

Feest, 20 jarig bestaan.

Wij bestaan 20 jaar en dat vieren wij graag met jou. Allereest dank aan alle trouwe klanten die al jaren onze kwaliteit weten te waarderen. De gehele maand september geven wij kortingen op zow...

Kijk verder

SALE !

Deze Tod's met Double T logo is een plaatje. We hebben nog heel veel mooie zonnebrillen in huis. De SALE is begonnen, 15 tot 50 % korting. Profiteer ervan zolang het kan.

Kijk verder
Meer Nieuws